Θυροτηλέφωνο Polyx
Θυροτηλέφωνο χωρίς ακουστικό, επίτοιχης τοποθέτησης
Διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας εγκατάστασης θυροτηλεφώνου

SPRINT
PIVOT
Το Okay είναι το Θυροτηλέφωνο της Comelit με ηλεκτρονική κλήση, πλήκτρο ανοίγματος πόρτας και συμπληρωματικό πλήκτρο για επιπρόσθετη υπηρεσία αλλά και επεκτάσιμο για 8 μπουτόν και πολυάριθμα αξεσουάρ. Προσθέτοντας ένα εξάρτημα, το Okay μπορεί να γίνει ένα κομψό θυροτηλέφωνο γραφείου.
Η ανώτερη σχεδίαση του και η σωστή επιλογή του φινιρίσματος το καθιστούν σαν ένα ακόμα προϊόν υψηλής ποιότητας.

H Comelit σέβεται το στυλ σας και γι'αυτό σας προσφέρει το Style το νέο θυροτηλέφωνο το οποίο μπορείτε να εξατομικεύσετε σύμφωνα με το γούστο σας και τις απαιτήσεις της εγκαταστασης.
Ένας μεγάλος αριθμός λειτουργιών και ποικίλες καλωδιακές δυνατότητες κάνουν το Style ένα έξυπνο και αξιόπιστο μηχάνημα. Στην elegance έκδοση, μπορείτε να εμπλουτίσετε κάθε σχέδιο επιλέγοντας το χρώμα του καλύμματος που ταιριάζει περισσότερο στο περιβάλλον σας, κάνοντας το ιδανικό συμπλήρωμα μιας κομψής επίπλωσης ή ένα συμπλήρωμα για φωτεινά και εύθυμα δωμάτια.
SWING
Security
Automation
Καταγραφικά                                           a group brand |
Copyright ©  2008. Κατασκευή της Advision για λογαριασμό της Inous Intelligent Living.
Κείμενα και φωτογραφίες του www.inous.gr διατίθενται στους επισκέπτες για προσωπική ενημέρωση και χρήση. Οποιαδήποτε χρήση σε άλλο μέσο, απαιτεί την έγγραφη άδεια του εκδότη.
Privacy Policy | SitemapΔημοφιλή προϊόντα μας
KCV-DW352
Ετοιμα Κιτ
Μεγάλη ποικιλία σε έτοιμες λύσεις για 1 ή 2 οικογένειες σε φανταστικές τιμές.