Κεντρική > Προϊόντα > 24ωρο Κλείδωμα Κεντρικής Πόρτας (Auto Lock)


24ωρο Κλείδωμα Κεντρικής Εξώπορτας Πολυκατοικίας

Ένα συχνό φαινόμενο των τελευταίων ημερών, είναι η παραβίαση των κεντρικών εισόδων των πολυκατοικιών, με σκοπό είτε την διάρρηξη των διαμερισμάτων και των αποθηκών, είτε την κλοπή αγαθών που βρίσκονται μέσα στις εισόδους, όπως ποδήλατα, καροτσάκια κα.
Οι διαρρήκτες εκμεταλεύονται τις ξεκλείδωτες εισόδους και πολύ εύκολα μπορούν να εισέλθουν χρησιμοποιώντας μια οποιαδήποτε πλαστική κάρτα (πχ. ταυτότητα) για να "ξεγελάσουν" τη γλώσσα της πόρτας.
Το σύστημα που χρησιμοποιούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού οι ένοικοι είναι το κλείδωμα της πόρτας κάποιες ώρες της ημέρας ή και όλο το 24ωρο.


Security
Automation
Καταγραφικά                                           


Copyright ©  2008. Κατασκευή της Advision για λογαριασμό της Inous Intelligent Living.
Κείμενα και φωτογραφίες του www.inous.gr διατίθενται στους επισκέπτες για προσωπική ενημέρωση και χρήση. Οποιαδήποτε χρήση σε άλλο μέσο, απαιτεί την έγγραφη άδεια του εκδότη.
Privacy Policy | SitemapAuto Lock
Προϊόντα24ωρο κλείδωμα πόρτας
Αυτό, από τη μία δεν αποτελεί ασφάλεια καθώς η ποιότητα της υπάρχουσας κλειδαριάς παραμένει κακή και είναι εύκολα παραβιάσιμη και αφετέρου δυσχαιρένει αφάνταστα τους ενοίκους (και τους επισκέπτες τους) που πρέπει να κατεβαίνουν για να ξεκλειδώσουν σε όποιον θέλει να μπει και να βγει.
Ένα σύστημα το οποίο μπαίνει σε λειτουργία συνήθως μετά από κάποια διάρρηξη και μετά από λίγο καιρό εξασθενεί γιατί είναι πολύ κουραστικό για να τηρηθεί.

Σε αυτό το φαινόμενο ερχόμαστε να δώσουμε λύση.
Η INOUS τοποθετεί στην εξωτερική πόρτα της πολυκατοικίας έναν ηλεκτρικό πύρο ο οποίος φροντίζει να κλειδώνει την πόρτα αμέσως μετά που κάποιος μπεί ή βγεί.
Ο ένοικος ή ο επισκέπτης δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα. Το σύστημα είναι πλήρως αυτόματο.
Όταν η πόρτα είναι κλειστή είναι και κλειδωμένη για όλο το 24ωρο.
Ο μηχανισμός που τοποθετείται (σε κρυφό σημείο) ελέγχεται πλήρως από το υπάρχον σύστημα θυροτηλεφώνου και έτσι μπορούμε να ξεκλειδώσουμε από τον όροφό μας κανονικά όπως κάναμε μέχρι σήμερα.
Το τροφοδοτικό του συστήματος ελέγχου του ηλεκτροπύρου διαθέτει και μπαταρία και έτσι είσαστε σίγουροι ότι για όσο λείπετε και υπάρχει διακοπή ρεύματος η είσοδος είναι ασφαλισμένη.
Για την είσοδο στο κτίριο, σας προμηθεύουμε με ειδικά μαγνητικά κλειδιά στα οποία γίνεται καταγραφή έτσι ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς ποια έχουν χαθεί ώστε να μπορούμε, όποτε μας το ζητήσετε, να τα απεγγραψουμε από το πρόγραμμα ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάποιον που δεν διαμένει πια στην πολυκατοικία.


Τιμή με εγκατάσταση και φπα
(εντός Αττικής)
+5€ για κάθε ηλεκτρ. κλειδί