Τα ψηφιακά καταγραφικά χωρίζονται σε αυτόνομα (ή αλλιώς DVR) και σε NVR (Network Video Recorders) και έχουν σκοπό να καταγράψουν την εικόνα από κάμερες ασφαλείας.

Τα DVR (Digital Video Recorders) ονομάζονται αυτόνομα γιατί δεν χρειάζεται καμία άλλη συνοδευτική συσκευή για να λειτουργήσουν. Περιέχουν σκληρό δίσκο (HDD) και έτσι μπορούν να καταγράψουν την εικόνα από 4-16 κάμερες. Μπορούν να συνδεθούν απ'ευθείας σε οθόνη και να πλοηγηθούμε στο menu τους με οποιοδήποτε Mouse (Ποντίκι) ή ακόμα και με τα κουμπιά που βρίσκονται επάνω τους.
Τα NVR (Network Video Recorders) είναι κάρτες που τοποθετούνται σε υπολογιστή του οποίου τα χαρακτηριστικά καθορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για την συγκεκριμένη κάρτα. Οι δυνατότητες τους είναι πραγματικά πολλές και δίνουν λύσεις σε περιπτώσεις που τα dvr αδυνατούν να δώσουν (πολλά κανάλια ήχου και εικόνας, υψηλά fps καταγραφής κα).

Βασικός σκοπός των καταγραφικών είναι η καταγραφή της εικόνας σε ψηφιακή μορφή. Άλλες δυνατότητες όμως που προσφέρουν τα σύγχρονα καταγραφικά είναι η απομακρυσμένη παρακολούθηση με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμα και κινητού τηλεφώνου. Η εγγραφή μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί με την κίνηση σε κάποια από τις κάμερες ή μέσω εξωτερικών ερεθισμάτων σε αντίστοιχες εισόδους. Επίσης είναι δυνατή η καταγραφή και του ήχου.

Κεντρική > Προϊόντα > Καταγραφικά (Video Recorders)


4ch dvr
Δημοφιλή προϊόντα μας

Τι είναι τα Ψηφιακά Καταγραφικά
8ch dvr
Security
Automation
Καταγραφικά                                           


Copyright ©  2008. Κατασκευή της Advision για λογαριασμό της Inous Intelligent Living.
Κείμενα και φωτογραφίες του www.inous.gr διατίθενται στους επισκέπτες για προσωπική ενημέρωση και χρήση. Οποιαδήποτε χρήση σε άλλο μέσο, απαιτεί την έγγραφη άδεια του εκδότη.
Privacy Policy | SitemapΣκληροί δίσκοι ειδικά σχεδιασμένοι για εφαρμογές CCTV
Ταχύτερη μεταφορά των δεδομένων (ταχύτητες εγγραφής & ανάγνωσης έως 140 Mb/s )
Δυνατότητα καταγραφής ταυτόχρονα πολλαπλών καναλιών εικόνας & ήχου
Ειδική σχεδίαση για συνεχόμενη λειτουργία 24 ώρες το 24ώρο
Συνολική διάρκεια ζωής πάνω από 1.000.000 ώρες
Διαθέτουν λιγότερα κινούμενα μέρη, χρειάζονται χαμηλότερο ρεύμα εκκίνησης και έχουν λιγότερη κατανάλωση ρεύματος με αποτέλεσμα να εκλύουν μικρότερα ποσά θερμότητας
Διαθέτουν ακόμη υψηλότερη αντοχή στις δονήσεις και τα χτυπήματα
Αυτόματη διακοπή λειτουργίας στις χρονικές περιόδους που δεν γίνεται καταγραφή για ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και  έκλυση θερμότητας