Κεντρική > Προϊόντα > Duevi Panoramic IP Cam

Security
Automation
Καταγραφικά                                           


Copyright ©  2008. Κατασκευή της Advision για λογαριασμό της Inous Intelligent Living.
Κείμενα και φωτογραφίες του www.inous.gr διατίθενται στους επισκέπτες για προσωπική ενημέρωση και χρήση. Οποιαδήποτε χρήση σε άλλο μέσο, απαιτεί την έγγραφη άδεια του εκδότη.
Privacy Policy | SitemapΑυτό το ξέρατε;
Η inous διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό (Cisco Certified) και μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό και την κατασκευή του δικτύου σας.

Αυτό;
Η inous μπορεί να αναλάβει και το στήσιμο του τηλεφωνικού σας κέντρου όπως δε το γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

EzyViewCAMEMC-LAN-360S

Πανοραμική κάμερα ΙΡ με φακό Fisheye Cmos 360ο, f-1,6mm F2.0, Day night,1.3 Megapixel, Mpeg4.
Τροφοδοσία 11,8Vdc έως 26,6Vdc, Κατανάλωση 5W, Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH 4,8V, 800mAh (περιλαμβάνεται), Περίπου 90 min διάρκεια μπαταρίας, Ανάλυση εγγραφής 1280 x 1024 και 16Fps, Είσοδο για 2 κάρτες SD class 6 μέγιστη χωρητικότητα και για τις 2 τα 128GB(δεν περιλαμβάνεται),
Ειδικός αισθητήρας IR για ενεργοποίηση εγγραφής, Απόσταση κάλυψης 6 mt, Δυο ανεξάρτητες περιοχές ανίχνευση κίνησης και δυνατότητα απόκρυψης περιοχής. Μια προγραμματιζόμενη είσοδο /έξοδο, Πρόγραμμα (EzyViewCAM) για τον πλήρη έλεγχο της κάμερας και του ψηφιακού PTZ μέχρι 8 διαφορετικές οπτικές γωνίες από την ίδια κάμερα.
Παρακολούθηση μέσω Iphone & Windows Mobile, Διπλή συμπίεση, Διαφορετική ρύθμιση εγγραφής και διαφορετική για την μετάδοση, Τρόποι εγγραφής : Ανίχνευση κίνησης, συνεχόμενη, προγραμματισμένη από ημερολόγιο, από είσοδο ρελέ, από τον αισθητήρα IR και με συνδυασμό των παραπάνω.
Θερμ. λειτουργίας -40ο C έως + 70ο C, 95% UR.
Διαστάσεις 115M Χ 115Π Χ 40Βmm.