Κεντρική > Προϊόντα > Έλεγχος Εισόδου > Θυροτηλεοράσεις


H inous επέλεξε για τους πελάτες της, λύσεις από όλες τις κατηγορίες τιμής έτσι ώστε να καλύψει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλει κανείς για την θυροτηλεόραση που θα επιλέξει.

Στη επάνω κατηγορία τιμής βρίσκεται η BTicino. Μια πολύ παλιά εταιρία που προσχώρησε στην Legrand τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια κορυφαία πρόταση.

Οι Comelit και Bitron Video, ιταλικές και αυτές, κατασκευάζουν πολλά χρόνια συστήματα ελέγχου πρόσβασης με απάραμμιλο Design και λογικό κόστος.

Η κορεάτικη KOCOM αποτελεί την επιτομή του ορισμού "φθηνό και καλό". Μεγάλες οθόνες, πολλά χαρακτηριστικά, σε τιμές απόλυτα λογικές και με ένα δυνατό χαρακτηριστικό που δυσκολεύεται να βρει κανείς στη χαμηλη κατηγορία. Δουλεύουν.

Η Golmar μια ισπανική εταιρία με έτος ίδρυσης το 1954 και ισχυρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή αγορά, κατασκευάζει πανέμορφα προϊόντα σε χαμηλό κόστος.

Και τέλος η CTC, (since 1994) με ιδιαιτερότητα στις ειδικες κατασκευές όπως διάτρητες επιγραφές οδού, αριθμού κλπ, ονόματα εταιριών από plexi glass, φωτιζόμενα logo κα

Σε κάθε περίπτωση, η inous θα προσπαθήσει να δώσει τη καλύτερη τιμή και να αναλάβει την πλήρη εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος που θα επιλεγεί από τον πελάτη.
Στόχος μας είναι η εγκατάσταση του κάθε προϊόντος να γίνεται από εμάς τους ίδιους και να φέρει τη σφραγίδα της άψογης τοποθέτησης και υποστήριξης.


Θυροτηλεοράσεις
Security
Automation
Θυροτηλεοράσεις

Καταγραφικά                                           


Copyright ©  2008. Κατασκευή της Advision για λογαριασμό της Inous Intelligent Living.
Κείμενα και φωτογραφίες του www.inous.gr διατίθενται στους επισκέπτες για προσωπική ενημέρωση και χρήση. Οποιαδήποτε χρήση σε άλλο μέσο, απαιτεί την έγγραφη άδεια του εκδότη.
Privacy Policy | SitemapΔημοφιλή προϊόντα μας
KCV-DW352
Ετοιμα Κιτ
Μεγάλη ποικιλία σε έτοιμες λύσεις για 1 ή 2 οικογένειες σε φανταστικές τιμές.